promotieactie
Bespaar op handelingen in het werk,

en gebruik die tijd om plezierig te werken.

Maak vandaag nog gebruik van onze promotieactie!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Geata bv geeft gebruikers licenties die 365 dagen geldig zijn, zonder verdere verplichtingen. In overleg is een andere tijdinstelling mogelijk. Wij hebben een streven om per 6 maanden een update uit te brengen met nieuwe of aanvullende functies. Fouten zullen zo snel als mogelijk is opgelost worden.

Het verkrijgen van een licentie staat los van het verkrijgen van support, dit wordt afzonderlijk van elkaar geregeld via jouw aanvraag. Er zijn verschillende soorten support mogelijk, maar wij geven even aan dat de applicatie door de eenvoud niet echt support nodig zal hebben. Support via mail is altijd mogelijk.  

GeaCAD is beveiligd op kopiëren en of oneigenlijk gebruik. Dit gebeurt op basis van het serienummer van jouw CAD-platform en eventueel de plaats. Bij een netwerkversie is de beveiliging onder andere afgestemd op een usernaam. Bij gebruik van GeaCAD zijn altijd de leveringsvoorwaarden en licentie voorwaarden die bij het installeren ook getoond worden van kracht.

Licenties zijn niet in te wisselen en overdraagbaar. Deze zijn eventueel wel mee te verkopen met uw CAD platform.

GeaCAD kunt u gebruiken op:

  • AutoCAD 2014 of hoger (geen LT)
  • BricsCAD 17 of hoger
  • GstarCAD 17 of hoger

Contact gegevens

Geata bv

Bernadettestraat 17

5248 AN ROSMALEN

Nederland

Tel: 073 5220119

 

Vacatures

Er is sterke behoefte om in contact te komen met iemand die de kar kan gaan trekken op het  commerciële vlak. Dit op basis van provisie en/of inkoop in Geata bv. Wilt u meer weten neem dan eens contact met ons op.

0 reactie(s)

Schrijf een reactie

Contactformulier